Duidelijke taal

Communisenso leert u hoe u met uw (corporate) persoonlijkheid en uw vakkennis anderen kunt overtuigen van uw zaak. Of het nu gaat om tv-kijkers, lezers, twitteraars en Facebookers, een klant of een zaal vol publiek.

Het goede nieuws is: het valt behoorlijk snel te leren met een mediatraining, presentatietraining of (online) crisiscommunicatietraining. Door inzicht en kennis aan vaardigheden te koppelen, zult u interviewers tot luisteren kunnen brengen, online een autoriteit worden of een zaal kunnen enthousiasmeren voor uw verhaal (storytelling).

En in het onverhoopte geval, die crisis door goede communicatie in uw voordeel te kunnen ombuigen. In de klassieke en social media en de combinatie tussen offline en online. De (ex) journalisten, communicatiespecialisten en social media -experts van Communisenso (opgericht door Ingrid van Frankenhuyzen) brengen u met andere woorden de kunst van het communiceren en overtuigen bij. Met training en advies voor bijvoorbeeld social media -strategie en online crisiscommunicatie.